Česká republika

Živočišná výroba bez hluku a smogu

Ačkoliv zemědělství a chov zvířat provází člověka od nepaměti, jedná se také o oblasti, které často odrážejí moderní trendy v technologiích. Dnešní živočišná výroba si především klade za úkol chovat zvířata udržitelným a ekologicky šetrným způsobem, bez ztráty zisku. Mezi technologie, které mají možnost hrát velkou roli v dosažení těchto cílů, patří 100% elektrické smykové nakladače FIRSTGREEN Industries.

vyhledej prodejce a servis

Kravín, kde to bučí efektivitou

V současné době naše nakladače pomáhají pracovníkům hned v několika podnicích zabývajících se živočišnou výrobou. Farmy si smykové nakladače FIRSTGREEN Industries oblíbily z mnoha důvodů. Tím hlavním je univerzálnost jejich využití. Zatímco jiná zařízení zvládnou pouze jednu úzce určenou činnost, nakladače Elise 900 a MiniZ lze využívat přesně podle potřeby díky více než 40 přídavným elektrickým zařízením. Od lopaty po smeták, nakladače FIRSTGREEN Industries se úkolu zhostí s maximálním výkonem a efektivitou. Uplatnění pak najdou v kravínech, stájích, chovu drůbeže a vůbec všech druzích živočišné výroby.

Klid pro zvířata i široké okolí

Kvalitu živočišných výrobků výrazně ovlivňuje prostředí, ve kterém jsou zvířata chována. Hlučné a znečišťující stroje tedy v tomto průmyslu nemají místo. Naštěstí není nutné dělat žádný kompromis – 100% elektrické smykové nakladače FIRSTGREEN Industries produkují nulové emise a minimální hluk. Práci s nakladači lze navíc provádět na dálku, takže se dostanou i do prostor, které mohou být zdravotně závadné pro zaměstnance.

Bezproblémový a ekonomicky výhodný provoz

Práce s nakladači FIRSTGREEN Industries má ještě další velkou výhodu, kterou ocení nejen farmáři. Jedná se o stroje šetrné z hlediska finančních nákladů na jejich provoz. Zatímco dieselové stroje potřebují drahou naftu, napájení elektřinou pro nakladače FIRSTGREEN Industries zajišťuje jak jejich udržitelnost, tak výrazné snížení ceny za každou hodinu práce.

Mohlo by Vás zajímat

Přidejte se

Přihlaste se k odběru našich newsletterů nebo si nás přidejte na sociálních sítích.
Budete tak vždy informovaní o dění kolem našich elektrických smykových nakladačů.
Newsletter