Jsme specialisté
na elektrické stroje

AUSA

Jsme specialisté
na elektrické stroje

AUSA

Naše nabídka AUSA

AUSA je inovativní řešení pro stavebnictví a manipulaci. Nabízíme širokou škálu robustních strojů, od kompaktních nakladačů až po výkonné teleskopické nakladače. Zapadá skvěle do naší nabídky teleskopických elektrických nakladačů, které jsou ideální pro práci v omezeném prostoru.

T164E

Elektrický kompaktní teleskopický manipulátor

Elektrické, výkonné, terénní. Elektrický teleskopický nakladač T164E je ideální vozidlo pro zvedání materiálu bez emisí CO2. Byl navržen s dostatečnou kapacitou pro celodenní práci bez nutnosti dobíjení. Díky integrovanému nabíjecímu kabelu ji lze připojit přímo k elektrické síti prostřednictvím tří možností nabíjení. Ideální vozidlo pro práci v bezemisních prostorách, jako jsou skleníky, noční komunální práce, interiéry, atd. S výkonem 18,6 kW a vynikajícími terénními schopnostmi může pracovat v náročném terénu a ve stoupání až 32 %.

Reference

Vážíme si důvěry, kterou v nás vkládají naší zákazníci. Snažíme se maximálně vyjít vstříc jejich potřebám. Načerpejte inspiraci a v případě jakéhokoliv dotazu nás neváhejte kontaktovat. Jsme zde pro Vás!

Mám zájem o stroj AUSA

Vyplňte pole označená *
Poptávka - stroj
Kliknutím na možnost "odeslat požadavek" souhlasíte s tím, že vás budeme kontaktovat ohledně sjednání schůzky týkající se elektrických strojů.